Nederlands

Delflandlaan 17
1062EA Amsterdam
Nederland

Zoeken Uitgebreid zoeken
 km

Vrijwilligersportal

Wil je toch liever als vrijwilliger bij ons aan de slag klik dan hier om naar de vrijwilligersportal te gaan

Soort vacature

Dit is KWF

KWF is volop in beweging. Net zoals de wereld en de maatschappij om ons heen. Er gebeurt veel op het gebied van voorkomen, bestrijden en behandelen van kanker en het begeleiden van (ex)kankerpatiënten en hun naasten. De overlevingskansen voor mensen met kanker nemen toe, maar kanker komt ook steeds meer voor.

 In de kerndoelen van KWF staat de patiënt centraal 

  • We voorkomen kanker daar waar het kan
  • We bevorderen dat alle vormen van kanker beter behandelbaar zijn
  • We zetten ons in voor een betere kwaliteit van leven voor (ex)kankerpatiënten en hun naasten
  • We doen er alles aan om te zorgen dat kankerpatiënten ook in hun laatste levensfase worden omringd met goede zorg

We bereiken onze doelen door te focussen op een aantal speerpunten. Wil je meer weten over wat we doen? Lees dan hier verder.

 Manier van werken

Onderdeel van onze strategie is de holacratische manier van werken: werken vanuit een hiërarchie van doelen. Hierbij hoort het werken in zelforganiserende en multidisciplinaire teams, die we cirkels noemen. Elke cirkel heeft zijn eigen doel, dat bijdraagt aan een kerndoel van KWF. De trekker is verantwoordelijk voor het behalen van de doelen van de cirkel en bepaalt de prioriteiten, capaciteit en verdeling van budget.

Met je expertise als uitgangspunt vervul je verschillende rollen. Een rol is een beschrijving van een aantal verantwoordelijkheden. Je bent zelf eigenaar van het werk dat je uitvoert vanuit je rollen en je bepaalt zelf hoe je tot een goed resultaat komt. In deze werkwijze is veel ruimte voor pro-activiteit en talentontwikkeling.

Je werkt op ons kantoor in Amsterdam - dat net gemoderniseerd is en veel verschillende overleg- en flexwerkruimtes heeft -  of vanuit huis. Thuiswerken wordt gefaciliteerd door het werken in de cloud en gebruik te maken van diverse samenwerkingstools, zoals Teams.

Benieuwd naar je collega's?
Je hebt  bij KWF zo’n 230 collega’s. Zij zetten zich elke dag vol enthousiasme in om het verschil te maken: minder kanker, betere behandelingen en betere begeleiding van (ex)kankerpatiënten en hun naasten. Ieder met zijn eigen professionele inbreng en mening. 


Tegen kanker. Voor het leven.

 

Kom jij KWF versterken om het verschil te maken?

Vacature overzicht

Van
20-11-2020
Locatie
Amsterdam
Dienstverband
Fulltime en Parttime
Opleiding
HBO
Van
19-11-2020
Locatie
Amsterdam
Dienstverband
Stage
Opleiding
HBO/WO
Van
16-11-2020
Locatie
Amsterdam
Dienstverband
Fulltime en Parttime
Opleiding
HBO
Van
10-11-2020
Locatie
Amsterdam
Dienstverband
Fulltime en Parttime
Opleiding
WO